Vi opholder os rigtig meget i badeværelset, og derfor er det et af de vigtigste rum i hjemmet. Det betyder også, det skal være komfortabelt og se pænt ud, og det er her, HS Murerfirma kommer ind i billedet.

Har du brug for professionel rådgivning, kan vi komme med gode input, ligesom vi selvfølgelig også klarer projektet, hvis du har en bestemt forestilling om, hvordan resultatet skal være.

Badeværelser på Østerbro i København

Gennem mere end 20 år har vi stået for renovering af badeværelse i Hellerup og København, ligesom vi naturligvis også klarer andre opgaver inden for badeværelser. Hvad enten det er en lille eller en stor opgave, har vi fokus på den gode kvalitet.

Vi er naturligvis konkurrencedygtige, når det kommer til prisen, og vi gennemgår altid den forestående opgave med vores kunder, så vi er sikre på at undgå misforståelser.

Kontakt os allerede i dag for at høre mere om renovering af badeværelse i København, på Østerbro og i Hellerup. Ring og modtag et uforpligtende tilbud på telefon: +45 22 45 49 65 eller send en e-mail på kontakt@hs-murerfirma.dk